I 2019 har vi tre forskjellige honningglass:
– Urørt honning 450 g: Honning smaker mest og best når den er urørt. Det vil si når honningen kommer rett ut av kuben og ennå ikke har begynt å krystallisere. Urørt honning er derfor flytende og rennende – og desto mer smakfull.
– Rørt honning 450 g: Når honningen er høstet, må den røres fem minutter morgen og kveld i et svalt rom. Da begynner den å danne ørsmå krystaller, som gjør at honningen blir fastere og mer smørevillig. Perfekt på brødskiva, i te, eller hva man skulle ønske å bruke den til. Årets honning er hvit og består hovedsakelig av nektar fra bringebær. Samtidig har den et smakfullt anstrøk av skogsbær og lyng.
– Rørt honning 750 g: For de virkelige honningelskerne holder det ikke med kun en halvkilo av naturens ekte gull. I år har vi tappet den rørte honningen på ekstra store glass, slik at du kan nyte honningen ekstra lenge.